Opti- automatkapar


Automatkapar, P-40 och P-50


Holytek Automatkap P-40 eller P-50 är kapsågen Du behöver om Du skall kapa snabbt och effektivt med mycket stor måttnoggrannhet.


Maskinen har en längdprecision på +- 0,1 mm. Maskinen finns i två utföranden, med- eller utan magasinsinmatning och i två storlekar, P-40 eller P-50.


Maskinen med magasinsinmatning rekommenderas eftersom den är användbar både som magasinsmaskin och utan magasin.


Magasinsinmatning gäller speciellt om man kapar många korta detaljer där ämnena räcker länge och då kan operatören samtidigt jobba med annat medan maskinen sköter sig helt själv.

Optimeringskapar av två olika modeller, pusher type eller genommatningstyp. Optimeringskap av pushertyp har en mycket hög måttnoggrannhet.                 


Maskinen som kan extrautrustas med utmatningssortering kan sortera det kapade materialet i olika kvalitetsklasser för att anpassas till sitt ändamål.


En maskin enligt nedanstående bild och extrautrustad med 4 sorteringsfack finns i lager hos oss. Ring och begär offert.


Optimeringskap typ SC-230 är en mycket snabb optimeringskap av genommatningsmodell. Maskinen har samma sorteringsmodeller som pushermodellen SC-303 ovan. Måttnoggrannheten hos maskin av genommatningsmodellen ligger på ca +- 1 mm. Maskinen mycked lämpad för att förbereda för fingerskarvning och helst i kombination med scanner.